Kandungan 4 minggu

Salam, nk tanya normal ke ya kandungan 4minggu belum nampak kantung bila buat scan ? ada pengalaman yg sama ?#firstbaby

3 Balas

normal sis, saya masok 6 week nampak kantung je. repeat balik 1 bulan kemudian August nie.

Normal. Saya dah nak masuk 6 minggu pun x nampak kantung lagi.

normal sis . awal lagi tu . repeat balik scan dlm 8 minggu .

2y ago

better sis pegi lgi 2 weeks, sbb if blum nmpak of course kite nk repeat scan bnyak kali