Tiada Pergerakan

Salam semua normal ke da 22weeks masih belom rase pergerakan baby lgi.. ?

22 Balas

Sama lah kita sis . Dah 21w tapi tak rasa sgt .. doc pun cakap perut tebal susah sikit nak rasa

Lau ank first mmng lmbt rse pergerakkn cm sy ank ketiga genp 5bln dh ase pergerakkan yg kuat

Normal je sis kalau dah check Dr and Dr cakap baby okay. My cousin 27 weeks baru rasa.

normal tu sis klu ank sulung..lgpn mb kulit prut tebal sma kot 😅😅

Ank first ke sis.. Slalu ank first mg lmbt skit rase movement bby...

Klau ank slung.. Nurse bgtw biasanya akn rasa 24 week ke atas..

Sye masa tu 27w nk msok 28w bru rse kuat bby grk... Bby first

Spttnya ada dh. Myb sis kulit perut tebal kot. Tgk org juga

Normal lh sbb sy mnggu ke 26 bru trasa gerakan dy

Normal sis sometimes dia lambat sikit nak rasa