Pergerakan Baby Dalam Kandungan 22weeks

Salam semua. Sy sedang pregnant dah masuk 22weeks. Nak tanya, kekerapan baby 22weeks gerak memang kurang atau macam mana? Skg xda lagi la kick yang kuat sangat. cuma kadang dapat rasa macam ada jentikan macam tu. sy kadang risau kalau macam xda rasa apa-2 😅 mohon pencerahan ya, ini first pregnancy sy 😊#firstbaby #firstmom

1 Balas

Jngn risau.. kat KK tempat saya kira gerakan janin bermula 28 minggu kandungan. Saya betul2 kenal gerakan janin pun minggu ke24

2y ago

🌻