Upt makin kabur..

Assalamualaikum mommy nak tnya saya 2 week dah delay period 14 hari lewat.. First week check Upt terang. Sekarang pudar samar.. Sebelum first week check sy ada makan ubat lancar darah sebab ingat hormon ganggu tapi period .. Siapa ada pengalaman check Upt makin kabur.. Adakah akan keguguran..

1 Balas

sy pun prnh mcm tu sis.. tpi sy nak jg kpstian.. sy dtg klink.. sana dorg akan scan tu dan cek air kncing sis

3y ago

klo tak bleeding tu tk la