Firstime pregnant

Salam semua nak tnya baby mulai gerak2 dlm perut brpe minggu, bb firstime pregnant.

17 Balas

saya masa first pregnant, mmg lambat nk rasa baby gerak rasa mcm 24 mnggu ke atas kot..tp bila second pregnant sekarang ni week 18 sy dah rasa, week 20 dah boleh nmpk timbul tendangan kt perut tu tp x de la obvious sgt..insyaAllah nnt rasa..ikut experience saya, awal2 rasa mcm bubble pop pop kt area rahim..rasa mcm kena tickle dr dlm..plus, bila dia pusing2 je, rasa geli kt area bawah pusat tp nk garu x leh..hehhe..