Susu bati 2 bln

AssalammuLaikum semua nak tnya, susu formula pew yg bgs untk bayi 2 bln, bb syg anak firstime nie.

2 Balas

bila tanya susu fm kan, semua yg ada kat pasaran tu penerimaan dia lain2 atas baby.. jd kena try & error.. kalau sorang kata susuA elok, sorang lagi akan kata susuA buat anak dia sembelit. murah ke mahal ke yg penting baca ingredients.

susu fm ni awak sendiri kena try and error. sebab setiap penerimaan baby tak sama. awak juga kena alert dgn tanda2 baby alahan susu fm.