air gula klinik kesihatan

Salam semua , nak tnya air gula yg nurse bagi tu sdp x ? Rasa dia ala2 apa . 18/9 ni nak kena gi minum 1st time bnyak bca feedback lepas minum msti muntah .

2 Balas

Kalau nak tahu rsa air gula xsedap 😢sya minggu lepas dh minum allah sedaya upaya habiskn.. Bgi xmuntah.. .. Bekarat rsa dlm tekak.. 😂😂kalau boleh xnk. Minum

Rasa dia mmg manis gila..sampai perit tekak...sy minum air gula 2kali mse ngndung...klu sy x blh telan 1cawan terus..lgi rasa nk muntah...2x teguk..settle...

5y ago

Insyaallah hehe