Kandungan 8minggu

Salam semua. Nak tanya usia kandungan ke berapa baru dpt tgok perubahan perut. Rs tk sabar je. Tp risau pun ada sb ada org ckp kalau 8minggu biasanya perut dh boleh nampak

33 Balas

sy haritu 7 bulan lebih baru nmpak besar perut.. itupun masa dh nk dkt bersalin org ingt baru 7 bln sbb perut x besar sgt.. tp bila bersalin anak besar 😅

Tengo orng juga sis kalau jenis mmg badan berisi mungkin cepat nmpak bump.. kalau jenis badan kecik je perut kecik mmg lambat skit nmpak…

Bergantung pada orang sis , lain badan lain perubahan . Macam saya 37 weeks baru nampak baby bump . Sebelum ni macam buncit jaa 😅

Jangan pedulikan sis pasal saiz perut, yang penting baby and you sihat okay. Saya 6 bulan baru nampak perut tu pun sikit je..

sy ank sulung 4 bln ke ats bru nmpk😅tupun sikit hat second ni x taula sbb buncit skit dlu hahah so x brp nk nmpk😂

Saya on 27 weeks baru nampak besar. Kalau tak comel jee. Slowly progress, yang penting ibu dan anak sihat :)

Ok yg 8 minggu tak nmpk lgi .sya pun 8 minggu sekarang tapi perot dah macam 12minggu 😆 anak second

sy 4bulan bru npk...awl2 xnpk lg..law npk tu kembung perut je awk memg kita akn jd persaan mcm tu

8 minggu biasanya nampak sebab bloated je. baby bump tak nampak lagi. 4 bulan ke atas baru start

8mgu tu lemak sedia ada je dlm perut 😂bby nyer kecik lagii. nnti dh 5bulan bru nmpk sikit.