Tp bledding no

Nk tanye sape pernah bledding dpd usia kandungan 8minggu..mula2 pekat coklat sampai darah merah..masih tak g hospital..scan 8minggu tak nampak baby n jantung LG..dah mkn ubat kuatkan rahim.. Usia kandungan 8minggu Usia ibu 41tahun Takade masalah penyakit.. Bledding no stop Tak g hospital pun LG Ade tak bledding sampai nk bersalin MCM mane keadaan baby nnti #ingintahu #bantujawab

5 Balas

Puan, bleeding semasa hamil, SEGERA ke hospital ya. Boleh jadi ancaman keguguran. Doktor akan buat pemeriksaan kandungan. Tanya kat sini, saya langsung lah tak de teropong ajaib nak tengok kandungan dan keadaan ibu. Maaf kalau ayat saya ni tak selesa, saya cuma nak tegaskan betapa cemasnya saya baca post puan ni. Risau. Risiko!

sebarang kemungkinan muNgkin tak sempat bersalin dan nak tengok keadaan baby JIKA AWK TIDAK DIPERIKSA KE HOSPITAL SEGERA! PENDARAHAN SEWAKTU HAMIL ADALAH TIDAK NORMAL DAN BOLEH MENGAKIBATKAN ANCAMAN KEGUGURAN!

pergi cek. takut juga kehamilan luar rahim. bahaya. sbb cakap tak jumpa kantung atau apa. emm kwn sy pernah pecah tiub fallopian. boleh bawa maut. sorry terlalu risau bila baca. segera ke hospital

bahaya puan knp x pergi hospital je..sbb ibu pun dah 40an.sy yg 38thn ni pun slalu pantau takut ada bleeding sbb ada sejarah dekat ank2 yg sbelum ni pernah juga keguguran

Kenapa tak pergi hospital tolong lah pergi emergency, ancaman gugur dah ni😭😭