Posisi tidur

Salam semua nak tanya tak bahaya ke selalu tidur cara melintang ? Saya dah biasa tdr melintang nak pusing ke kiri or kanan xdpt tdr pula skrg dah 23weeks

4 Balas

4 bulan ke bawah okay lagi..kalo dah lebih 4 bulan, kena tido mengiring. Lagi bagus mengiring ke kanan, sbab nye sy dh lupa. Tp elakkan la tido terlentang sekarang. Moga baby n puan baik2 saje. 😘

5y ago

Wc..lagi satu boleh beli maternity pillow..amat2 membantu. Serius selesa je tido malam2.😊 Sy beli waktu baby fair, dlm rm170 cmtu. Tp dekat shopee sy penah tgok ade yg bawah rm50, tp bace review diorg cakap bantal tu nt cepat nipis.