Posisi tidur

Dh 28weeks ni susah sangat nak cari posisi tidur yg selesa..pusing Kiri pusing kanan d buat nya..

4 Balas

sy masuk 31w ni dah mula tak selesa. mata ngantuk tp payah nak selesa. tp paling ok mengiring kanan. telentang sekejap je ok lepastu mcm sesak nafas haha. so kena mengiring juga

memang kena try macam-macam position untuk bagi selesa. kadang ada hari yang saya selesa tidur ke kanan, kadang selesa ke kiri. kadang selesa sambil peluk bantal

sama laa sis, esok saya 30 week. jenuh pusing kiri kanan.. ikut mne yg terlelap😅 walaupun kadang kita pusing2 rasa perut tak selesa🙁

cuba tinggikan lagi bantal. sy ade time kiri selesa. ade time kanan. mmg bwrtabah je hadap cmni huhu