tukar ubat

salam semua.. nak tanya sikit ubat tambah darah zincofer perlu mkn juga sekali ubat vitamin dan folic asid .. lupa tnya doc la.. mula2 to sya mkn iron tablet dgn vitamin dan folic asid tpi hb mc low so doc suru cuba ubat zincofer nii.. yg tak tahu nak campur mkn juga dgn ubat ni sbp nama ubat ni ada sekali da folic dan vitamin cuma mg dya sikit

tukar ubat
32 Balas

Saya x sesuai..saya baru je tukar..nurse terus bagi saya folid asid,vitamin c,iron dan b complaks..yg ni jugak sesuai gan saya