Tolong saya

Salam semua . Nak tanya siang tadi keluar keputihan ada kesan darah merah sikit . Saya h kecemasan doc ckp kencing kotor . Scan baby semua okay je . Mlm ni td saya buang air keputihan tu jadi warna hitam . Saya takut .

1 Balas

Baik pi klinik swasta pastu scan klu ade pembukaan. Sbb sy pun mcm awk,ade 50-50 boleh gugur then doc suggest mkn duphaston and bed rest. Pi hospital same thing gak asalkan baby bergerak and jantung ok,ok je bg dorg,dorg tak tgk dr segi lain. I suggest pi klinik swasta sis and buat scan klu ada gmbr keputihan tu lg elok doctor boleh tgk.

4y ago

Sis sy dah g swasta .dorang tolak kes.dorang sruh ke hsptal . Td check Pintu rahim.dh buka ,baby dh turun Bru 5bulan dia😔