KEPUTIHAN ATAU TANDA NAK BERSALIN? SECOND BABY JARAK JAUH JADI CONFUSE..

Hai.. Assalamualaikum mommy.. nak tanya ni keputihan or tanda nak bersalin ye? Tadi masa mandi lepas buang air kecil dia keluar ingatkn kencing lagi cek nampak macam putih².. risau sebab second baby ni jarak jauh 7 tahun ngn abg dia.. jadi sy confuse sikit.. maaf gambar kotor sikit..😅##pleasehelp #ingintahu #bantusharing

KEPUTIHAN ATAU TANDA NAK BERSALIN? SECOND BABY JARAK JAUH JADI CONFUSE..
4 Balas

mucus plug atau lendir tanda bersalin boleh jadi jernih, ada coklat2 sikit atau ada spoting darah sikit. beza mucus plug dgn keputihan, mucus plug, bertali. keputihan i u mengandung selalunya warna putih susu.

2y ago

ok sis terima kasih atas penjelasan.🥰

kalau dari gmbr nmpak mcm keputihan ..tp kalau mommy rsa mcm air mengalir tu air ketuban bleh prgi hsptl terus

2y ago

eh sama dgn saya

Awak mcm saya. Keputihan jgk. Saya smgu Lepas mcm ni. Sekali je. Ingt nak bersalin. Tapi xda pun tanda lain

2y ago

InshaAllah.. tq sis tlg jwb soalan sy. semga dipermudahkn segla urusan kita. Aamiin²🥰

itu keputihan..kalau tanda dia macam coklat² sikit

2y ago

ok sis terima kasih atas penjelasan.🥰