G6PD & Jaundice

Salam & Hi semua. Nak tanya pengalaman mothers dekat sini yg ada pengalaman dengan G6PD & jaundice. Sekarang baby sy dah 51 hari. Tapi jaundice masih ada. Monitor jaundice seminggu sekali sahaja. Baby fully bf. Normal ke baby yg ada G6PD akan mengalami jaundice yg sebegini panjang? Any advice? Thankyou all ❤️

21 Balas

Assalamualaikum sis.. saya ingin membantu sis.. sbb anak saya juga ada jaundice juga.. saya bagi susu c2joy.. Alhamdulillah turun mendadak.. terkejut saya dan rasa bersyukur sangat2.. skang anak saya 3 bulan tetap masih saya beri .. sebab bqnyak manfaatnya buat semua usia.. dapat merawat segala penyakit . Add my FB Cjoy Aishah. wasap 0136098702 utk tahu details

4y ago

Tq for reply sis❤️