Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Balas

Saya tak beli pun disposable panties..beli maternity pad 20pcs..standby sbb takut hospital minta..saya kena ganti balik..saya pun tak pandai pakai kalau bukan wing..nurse marah..maternity pad lagi comfy dari yang wing..lagi2 kalau ada jahitan..