Maternity pad for plus size

Asalamualaikum, nak tanya ada tak yang boleh share untuk yang plus size, macam mana ya mommies cari maternity pad yang selesa & okay. saya cari jenis pants tapi majority sampai xl. Ada ke yang pakai overnight pad biasa & just lekat dekat underwear? ke memang kena pakai disposable panties juga? #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

sye cuma pakai pad maternity je. beli brand autumnz and x suggest guna disposable panties pad tu. baik guna maternity pad and lekat dkt disposable panties. nak2 lagi dkt hospital. sbb mudah x perlu nak basuh panties kalau terkena darah. mcm sye 1st day mmg darah byk sampai menitik atas lantai. sbb sye czer jadi dorg pakai kan pad tali tu and x ikat betul. bila boleh bangun terus menitik2 atas lantai. pakai disposable panties sng, terus buang je sekali dgn pad. x perlu simpan la nk bsuh la.