Scan baby

Salam semua nak tanya, bahaya ke tidak kita scan perut setiap bulan? Ada effect apa apa pada baby tak?

9 Balas

Sy ni tiap kali warded mesti dkatakan tiap hari scan. Bila pegi kecemasan 2x scan. Dlm sari 3,4 kali.. Mcmana tu. Nak check baby

xde mslh sis utk scan setiap bln..scan baby x membahayakan kandungan pon..yg bhy kn kandungan if sis buat xray ☺️

Xtau ugk p org ckp bhya ugk lau scn kerap sngt gtu lau xde pe2 mslh lau leh elkkn lh scn tiap bulan

Xada masalah. Xray je yg bahayakan kndungan.

in shaa allah xda masalah

boleh ja.. xda msalah

Xde masalah pun

bole jer

boleh je