Lewat period and upt kabur

Salam semua, nak minta pendapat semua sebab saya dalam keadaan yang rasa ragu2.. macam ni dah boleh kata mengandung ke? sebab ada masa pudar ada masa terang.. dah check banyak kali pun rasa macam xyakin lagi mengandung.. mungkin ada komen2 yang boleh membantu saya nanti 🙂sebab ada yang kata pegi klinik tapi diberitahu negative,saya jadi taku nak pegi check.. jika ikut apps saya punya kiraan 5w 2d.. perlu ke saya pergi check sekarang atau tunggu sehingga 8w?

Lewat period and upt kabur
1 Balas

klu x nk g gov hosp g je swasta.. sbb swasta biasanya mesin scan dieorg, 4w pon dh nmpk kantong

2y ago

ye btl.. sekurang2 nya mmg dh taw peknen.. klu 8w biasanya dh nampak janin.. tp sy scan dkt KK 13w pon x nmpk siap doc mcm nk refer hosp utk cuci.. sy g swasta nampak terus baby nye.. dh boleh tendang2..