14 hari lewat

Salam nak tanya..saya lewat period hari ke 4 saya dah check upt tapi kabur mungkin awal lg nak check .. and saya check blk hari ke 11 malam keluar double line tp masih jugak kabur..14 hari lewat saya check blk tapi upt negative..kalau mcam ni mengandung ke? Sbb tanda2 semua ada. .#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pregnancy

1 Balas

Sebaiknya klu macam tu sis kne pergi cek dkt klinik sis.. Utk confirm kan pregnancy tu.. N supaya doc bg ubat kuat rahim ke.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Doakan sy juga ye sis.. 😊

3y ago

Same2 sis.. 😊