admit

salam semua mummy2....mummy dlm nie ade x pgalaman kna admit smp due.sy 26/12 nie da genap 32 mggu,sy kna p scan kt hospital sbb uri bawah stage 4.doc bgtaw bwa semua brg2 siap standby,sbb nk kna admit smp due.kalo bole sy xnk admit lg sbb terlalu awl sgt n lgpun sy xde ape2 pndarahan pn..bole mummy semua bg pendapat x?

2 Balas

Klu dah stage 4 better admit... Uri bwh ni bahaya... lagi klu dah stage 4.Bila2 masa blh kluar ... Klu d hsptl doc akan pantau so should be okey.. jgn d rumah... Blh bawa maut ibu n anak klu lmbt p hsptl..