Bleeding tapi bukan keguguran

Salam semua mommy, sy nak bertanya siapa macam saya? Mengandung tapi bleeding dah 3 hari. Pi hospital doc cakap kemungkinan awal kehamilan dan kemungkinan pentanda gugur. Alhamdulillah setakat ni, janin sy masih kuat dlm rahim.. Ada sapa yg boleh share pengalaman tak ? Sy risau sangt.....

1 Balas

mmng ada yg pregnant wlupn ada darah skit.. spotting rasa nya klu awal2.. yg tu x perlu rsau.. tp klu byk kena jumpa dr.. or tgh pregnant tiba2 kluar darah ke smua trus jumpa dr.. doa byk2 semoga awak kuat..