Bleeding macam darah haid hamil 5w

Salam & hai semua Ada x pengalaman macam sy. Mengandung 5w dan bleeding hampir seminggu dah. Kalau nak kata gugur belum keluar janin atau kantung lg. Masih bleeding je. Dah jumpa doktor bgtw kantung masih ada scan melalui vagina baru nampak. Tapi belum ada degupan jantung sebab masih kecil. Siapa ada pengalaman bleeding macam haid tapi masih dalam keadaan hamil macam sy? Risiko ke mengandung macam ni? Sy risau sangat Ni gambar scan melalui vagina dan doktor kata kantung dah ke bawah tapi xsure bawah ke bahagian mana. Skrg masih bleeding

Bleeding macam darah haid hamil 5w
2 Balas

saya tak pernah bleeding lagi setakat ni sepanjang pregnancy. tp my mom, tiap tiap bulan turun haid waktu mengandung kan adik saya. masa 7 bulan tau yg my mom pregnant sbb rasa bende bergerak gerak dlm perut, masa tu baru my mom tau yg dia pregnant sbb haid dtg je tiap bulan 😅 in shaa Allah, semoga kandungan sis baik baik sahaja 🤲🏻

2y ago

sy mmg keguguran sis lepas vaksin dos ke 2

Sis skrg mcm mne

2y ago

dah gugur sis xde rezeki