Bleeding 3 hari. Week10

Hi mommies, saya ada bleeding 3 hari tapi light bleeding.. jumpa dr dan buat pap smear, ada darah di cervix. Dr cakap ada kemungkinan akan gugur tapi ada kemungkinan baby akan ok..Scan baby, masih kuat dan dengar heartbeat.. ada yang pernah mengalami pengalaman yang sama tak?

3 Balas

Hi awak. Macam mana keadaan awak lepas buat pap smear tu? Saya now 9w2d. Pergi pac sbb spotting light pink. Lps pap smear terus keluar drh banyak 🥹 and lagipun saya ada radang kat pangkal rahim dan threaten mc. ada dpt duphaston. Keadaan awak macam mana pulak time tu? Kandungan okay ke?

2mo ago

Sya cek balik kat hospital swasta, ada polyp di cervix.. dr buang polyp tu.. dr bagi duphaston dgn antibiotic. Skrng baby sihat 4 bulan dah 🥰

bedrest. jgn buat pape. melainkan utk mkn, solat, mandi je. doctor ada bg ubat kuat rahim x semoga dipermudahkan urusan awak.

1y ago

sebenarnya kita xboleh ambik seberangan ye. if dh habis kena dpt kn nasihat dr doctor dulu. xboleh beli suka hati.

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin