Nak kepastian

Salam semua.. Mmndgkn sy ahli dekat sni.. Sy nk tnyakn pndpt kwn2 yg lain bkenaan mslh kwn sy. Mcmni dia last period bln7 then bln 8 lngsng x period dah lepas due period 2 hari try upt test samar2 katanya. Selang w hari awl sept nie dia kata mcm period x byk tp drh merah & juga sisa ketulan mcm tu slama 3hari x penuh panty pn. Slpas smngu dia lasak bemain bt kerja rmh katanya ada spotting brown masa kncing & lekat kt sluar dlm. Selang sehari ttba nk cek upt samar2 juga masi. Rsanya apa ye positif ke x? Sy pn xtaw nk explain cmna kt kwn tu.

1 Balas

Wslm.. sng cter dia kena g check d klinik.. kami semua kat sini xboleh nk bg pendapat atau pandangan apa² sbb bukan bidang kami.. upt samar2 spatutnya dia dh ke klinik utk kepastian..

5y ago

Ok baikla.. Dah bgtau suru jmpa dktr dia tkut pula.