segugut tp ngndung

normally sminggu sblum period sy akn segugut.. ujg bln lpas sy segugut mcm biasa..awl bln ni period x dtg..sy bt upt test naik 2 line tp kabur...sy was2 sb sy segugut.. sy pegi bt upt test kt hosptal dktor sahkn sy ngndung.. tp rsa segugut msih ada..normal ke

3 Balas

Klu sy dlu, anak ke2 mcm tu la.sengugut teruk juga,ingatkan nak period sbb 3 bulan dah miss.😁pastu test rupanya pregnant.klu rasa teruk sgt sengugut nak pengsan atau ada darah pegi hospital ye.

4y ago

sis 3bulan miss period takde test upt ke atau ada tanda2 pregnant ke ?

sy haritu senggugut jugak .. seminggu berulang toilet je .. selagi xd spotting, normal .. tp klau ada spotting cpt2 direct doc ok 🤗

sblum sy tau sy pregnant , sy pon rasa senggugut . ingat nak period tpi da sebulan miss period . Alhamdulillah rezki