37weeks 2day

assalamualaikum. nak tanya pendapat mumy semua. smlm sy ada rasa sakit2 kt blkang pinggang , lepas tu sakit kt bawa perut , sampai takboleh nak tido. pagi ni rasa sakit tu ada lg , rasa takselesa . macam nak membuang , tp takde 🤕 keluar angin je kekadang 😓 ari2 pon dah terasa sakit tp xde kluar darah atau air ketuban. adakah tanda tanda bersalin? #anakfirst #takadapengalaman 😂#seriusnanya

1 Balas

wslm aah sis . sme mcm sy. mk sy ckp kalau ank sulong lmbt skit tp nnti makin hari makin kerap rse sakit and kalau dh kuar tanda tu and sakit makin kuat kerap kena prgi hospital cpt2 utk check bukaan laluan. smlm kerap jgk sy skit skali seluar basah tp lps pakai pad tkde kuar dh cuma sakit je kerap. hrni nk tggu dlu cmne kalau sakit lg sakit kerwp skaali kuar lagi air bru sy prgi hospital..

2y ago

ya sis tu la sy pun fkir mcm tu jg tggu dlu klw skit kerap dh x bole thn atau kluar lendir darah ataupun air ketuban cpt2 g hospitl😁