Bawa Susu Formula Sendiri

Salam semua, boleh ke kita bawa susu formula kita sendiri untuk baby minum instead guna hospital punya in case lepas beranak tak keluar susu badan? Ada sesiapa berpengalaman. Terima kasih

17 Balas

Please jgn pikir susu takde..mind set tros nk bg anak susu ni..susu mesti ada lps anak lahir..bg je hisap..anak mnum sikit je..dia nak hisap je lebih

sy xbwk pon , tp nurse sndri y bg my baby mnum fm sbb sy czer 6h kna rest bru bole nyusukn baby

Kalau kat Seremban pun dia tak kasi bawa susu formula, puting, botol semua..bahan larangan

Takboleh.. Permulaan mmg xda.. Lama2 akn keluar sendiri.. Kena bonding dgn anak

Kalau kt hkl, tk bole bawa susu formula. Kene marah dgn nurse. Saya pernah kena.

Tak boleh. Kalau ada yg bawa pun dorg bg sorok2.

xblh.😅😅 sbb hosp glkkn susu ibu..