Berita gembira bertukar duka

Salam hi semua, baru minggu lepas saya tanya di sini tentang UPT saya yg samar, alhamdulillah ramai ibu ibu cakap saya positive dan mmg betul saya dah 5w. Cumanya smlm tiba tiba saya ada sakit perut yg amat sangat ada spotting brownish pd panty dan terus ke klinik swasta berdekatan, doc scan takda kantung langsung & upt saya -ve, sblum ni saya buat upt guna 2 dip n tell & 2 clear blue mmg +ve. Doc suspect saya dah miscarriage. And harini saya bleeding teruk sampai ada keluar lendiran ketulan kecil.. saya redha, tp saya suka kt sini byk perkongsian dari mommies2 semua tq ya!

12 Balas

chemical jela tu yg sebenar nya.

1y ago

Baikk terima kasih

Rest well mommy!❤️‍🩹

1y ago

Baiik terima kasih utk kata kata positive sis! Amin amin semoga yg baik berbalik pada sis