Line upt sangat samar

Sehari sebelum raya (2 minggu lepas) saya buat upt test memang clear double line and tried clearblue stated 1-2 weeks. But then 3 hari lepastu saya buat upt lagi, -ve. Sehari tu je +ve. But bila saya repeat sampai ke semalam memang -ve. Scan pun doc cakap takde pape kat rahim, tapi ada corpus luteum. And tadi saya test lagi upt, naik double line tapi sangat samar. Kalau guna mata kasar nampaklah double line. So saya tak sure saya betul² pregnant or tidak. Try check dengan bidan, bidan cakap ada isi.

Line upt sangat samar
5 Balas

Kalo nak senang buat bHcg ujian darah lagi mudah kesan sis pregnant or x...mcm sy la ye pengalaman sy sndiri upt memg positive 1minggu berturut pastu tiba² sy buat lagi upt negative..pegi check doktor ckp sy kemungkinan chemical pregnancy..and selang brape Hari Tu yes sy chemical pregnancy darah period turun byk..sy risau gak takut pregnant luar Rahim..tapi x sy chemical pregnancy...

12mo ago

yup better buat mcm Tu la...doktor Pon Ada Saran Kan sy haritu Dia ckp Kalo awak nak comfirm pregnant buat je bHcg paling tepat...tapi masa sy pegi Tu lab tutup jadi sy balik umah selang 2hari Tu sy kuar darah period...xda rezeki lagi la...kira2 dgn doktor dlm 5w masa Tu... doktor ckp Kalo scan memg xkan nmpk apa² Pon..semoga Allah permudahkan segala urusan sis la ye...

kalau 2bulan should be upt awak makin terang. lagi pon awak dh guna CB. jarang CB scam kita. period awak regular ke x? cuba test lg sekali

period regular ke irregular? mgkin ke chemical pregnancy? Tyme jmpe Dr tu ade x Dr suggest repeat scan?

12mo ago

owh klu mcm tu tggu je la scan next week.. harap ade rezeki awak..

awk dah delay period brapa hari? cuba repeat lg seminggu

12mo ago

sma mcm sya sis.. sya pun mcm nie skrng. period delay 4 days.. next week sya nak buat blood test utk check pregnancy..

period regular ke irregular?