DUE DATE ?

Salam semua. ?Ana nak tnya ni, ana dah 19w pregnant. Tp baru2 ni scan baby kat kk, doc ckp usia kandungan dah 20w lebih. Mungkin tarikh awal2 dulu x betul katanya. Pastu, nnt 28w ke ats katanya bru cek due date semula, meanz due date sbnr la kot kn? Tp nak tau gak due date sbnr tu awal sikit.. sbb kita nak bsalin d kampong. At least bole set time kan bila nak balik. Kalau sy pg klinik swasta utk tntukan due date sbnr depa boleh agak tak?? ?sekadar bertanya.... thank you... ?

1 Balas

Tapi tak semestinya bayi puan akan keluar ikut due date. Anak saya due date dulu 27/7 tapi awal 2 minggu dia keluar.