Due date berubah

Hi.. sy nk tnya.. knp due date sntiasa berubah2... Due date mase scan 5/11... Tp due kat kk 30/10 ##bantusharing #ingintahu

4 Balas

Ikut perkembangan baby, biasanya kk akan kira ikut last menstrual period so akan lari sikit dari scan. macam saya checkup kk & swasta sama je sebab dua2 ikut perkembangan baby tak guna LMP sebab unsure of date. #mayithelp

ikt pkembangan bby sis .. sy pn camtu jgk .. tarikh lari seminggu .. ikt due 10/10 ikt scan 30/09 .. doc ckp normal je ..

Ikut perkembangan baby.. Tak lari jauh pun tu sikit je kalau lari dekat 3 minggu tu pelik sikit..

3y ago

Saya pun sama mcm tu due date patut 3/9.. pastu scan lagi 7/9 pastu tukar lagi 28/8 hahahaha.. tk menentu sbb kadang baby setiap org lain2 tumbesaran dia ☺️

Tak tahu la sy pun makin cpt check swasta lain check kk lain lak