ketumbuhan bayi

Salam semua, ada tak mommy to be yg melalui mcm sye. kisahnya ikut kan tarikh period sye yg 1st, skrg bby sye patutnya dah 9 minggu 3 hari, tp smlm sye scan doc cakap bby sye baru 7 minggu 6 hari. then doc ckp lg 2 minggu dtg balik utk scan utk tgk ketumbuhan bby. Maksudnya? bby sye x membesar ke? ?? scan smlm nmpak kantungnya..

16 Balas

maksudnya utk tgk tumbesaran. sbb ada kehamilan yg tidak membesar dan lain2. ini prosesur biasa. lps ni tiap2 bulan kena tgk sis