ketumbuhan bayi

Salam semua, ada tak mommy to be yg melalui mcm sye. kisahnya ikut kan tarikh period sye yg 1st, skrg bby sye patutnya dah 9 minggu 3 hari, tp smlm sye scan doc cakap bby sye baru 7 minggu 6 hari. then doc ckp lg 2 minggu dtg balik utk scan utk tgk ketumbuhan bby. Maksudnya? bby sye x membesar ke? ?? scan smlm nmpak kantungnya..

16 Balas

Mmg doc akan pantau tumbesaran bayi.. Bkn sbb ada apa².. Hehe.

Sy lak baby lebih bsr seminggu...ikot period 19.ikot scan 20

Tumbesaran bayi la sis... Panic lak sy bca tajuk tu...😂😂

4y ago

Kann...wat org berpeluh jerr😅

xpe sis.. awl lg tu.. mmg akn g repeat scan 2wk skali

Inn Shaa Allah semua ok je. Jgn risau sgt

ketumbuhan baby ? 😂