Scan BbY

Assalamualaikum... Dan salam sejahtera... Sye nak bertanya tentang nak scan bBy... Sye dh 17 minggu kalau sye nk scan Kat klinik kan kita nak apa promosi apa nye...

4 Balas

17 mggu ambil yg biase je dulu. Nk 4d tggu 22 mggu mcm tu. Nnt cntik je muke baby penuh kat screen scan.

buat biase je dlu... nnti 20_ 24 buat scan detail... 28-34 buat lh scan 4d or 5d

wasalam, tak fhm soalan sis? promosi yg cemana tu? cakap je nak scan baby

5y ago

Masuk sye... Kan ada 2D, 3D, 4D sekarang ini... Atau sye nak ambik yg biasa saja

Promosi apa maksud sis tu ya?