Minum susu

Salam semua, ada pendapat x nk mnum susu ape yg elok utk ibu hamil? Sy prgnant bby first so xtaw susu ape yg elok.

44 Balas

Try la minum susu kat bawah.Ne antara susu yang sy amalkan sepanjang kehamilan anak pertama.Saya tak minum sekali ye tp tiap bulan ganti susu. 1. Anmum materna 2.Frisomum gold 3.Similac mom 4.Wildan Susu kambing 5.Susu marigold HL

5y ago

Yes.. nurse pn ada ckp . Cuma jgn ambil susu pekat manis... Sbg amalan.. n kurang kn pengambilan susu pekat manis dlm minuman.