susu

susu ape yg bgus untuk ibu mengandung? xtau nk pilih?.....owg ckp mnum susu elok...

22 Balas

Saya minum frisomum elok sngt baby skng dri lahir kaki akhir nk menendang je tulang dia kuat.tpi mcm saya time pregnt tukar tiap bulan susu 😂.tpi dua susu jela fasa1 anmum,fasa2 enfamama,fasa3 firsomum hihi.tpi lgi ok frisomum perisa vanilla minum suam2 hihi sedap rasa badan.badan pun tkpenat 😊

Saya minum susu HL or Farm fresh je. Kene dengan tekak pahtu takyah bancuh haa minum je bila nak minum. Sekarang dah 7 months minum susu kambing. Terpaksalah rajinkan diri nak bancuh hahaha

Saya amik dutch lady & hl. Baik utk perkembangan bayi sedari awal usia kandungan..yg penting pilih susu yg kurang gula @laktosa

Hehe tumpang tnye .. kalau susu HL nie minum sampai nk bersalin boleh je kan? Sebab susu tu je tekak sy boleh terima

Sy minum Anlene ,baby terus active ..mungkin tulang dh terlebih kuat asyik kick mummy dia😅

Saya dr awl munum susu farm fresh kurma dan hl sahaja..kandungan gula pon x ada tgi

Susu kambing kurma Lazz. Sedap n mmg bagus untuk ibu mengandung..

Saya minum susu HL je sebab memang dari dulu susu tu je yang ngam dengan tekak

Sy minum susu everyday. Sbb xmanis and xde berperisa.

karihome. susu kambing, elok untuk imun ibu dgn baby