hai mummy semua.Nk tnya susu ape yg elok tuk ibu hamil.Tgh cri sesuai nga sya.Anak pertama.terima ks

Hai.mumny semua.Sya nk tnya susu ape yg elok tuk ibu yg hamil..Anak pertama

13 Balas

xkisah pun nk mnum susu apa samada susu khas utk ibu hamil..atau susu yg berada dipasaran. serbuk ada yg dah sdia utk dimnum. cuma kne pstikan kndungan gulanya. sebaiknya mnum yg no add sugar. ada susu ibu mgndung yg tgi gula.xsilap sy anmum..sbb nurse kk sy pesan jgn amek. sy mnum susu kambing higoat.. klu xde stock sy mnum je susu hl.

Mula2 saya mnum anmum. Berat naik mendadak sampai kena mnum air gula. Alhamdulillah xde gdm. Lps tu tukar frisomum. Boleh rasa bezanya manis anmum dari friso. Friso rendah gula. Recommended sangat. Lpstu skrg mnum higoat sbb senang. Dah 35 weeks alhamdulillah.

3y ago

higoat tu bleh ke utk 2 bln lbih.

Saya memula ambil similac. Tetiba boleh sangkut gdm. Dr kata antara faktornya sebab ambil susu formula for moms. So end up saya gantikan susu dengan ambil pil kalsium obical je.

saya mase pregnant minum susu full cream jee ..nurse ckap takpe susu ape pun yang penting kena minum susu..

Fresh milk .. jgn susu tepung .. utk elak gdm ..

Saya minum gadis milk booster untuk naikkan hb

pagi sy minum anmum and mlm frisomom..😊

sya minum Susu C2JOY.. tinggi kalsium..

sy minum susu kambing..

Sy minum susu kambing..