Minum susu

Salam semua, ada pendapat x nk mnum susu ape yg elok utk ibu hamil? Sy prgnant bby first so xtaw susu ape yg elok.

44 Balas

Saya minum susu kambing hi-goat. Ada org xbley bau susu kambing. So far alhamdulillah saya okey until now. Hehehe. 😁

Sy minum susu kambing + kurma n delima .. kata nye elak jaundice kalau bby lahir .. kite usaha😊

Nurse sy suggest susu tepung ,klau nk jimat minum yg fernleaf family pon blh

Semua susu elok, tp ikot tekak masing2. Cm sy xboleh minum anmum , rse loya.

minum enfamama...kalau anmum diaorg kata kencing manis nnti..

5y ago

Susu enfamama xboleh bancuh dgn air panas. Kene dengan air suam..Baru xde ketul².

sy jimat mnum susu Fernleaf Fullcream je ..☺️☺️☺️

Fernleaf full cream.. 2x sehari.. Pagi & sebelum tido..

Minum susu hl boleh td sy tny dokto sbb sy x boleh telan susu lain

5y ago

Betul tu 😁

Pilih susu y kurg gula cth nespry. Ok tk rsa mcm susu sgt ,

Saya preg x mnum susu..kdg2 he minum yg freshmilk Dr kdai