susu formula comfort

Hi salam sejahtera...dimanakah sy boleh mendapatkan sample utk susu formula comfort? bayi sy mcm susah nak buang air besar..meneran sampai menjerit jerit utk buang air besar...merah padam muka dia...umur baru 7 minggu...selepas menyusu pun susah utk sendawa...mula2 sy cuba anmum essential...kemudian dia tak mahu minum...sy cuba dutch baby dia minum tp ada masalah mcm diatas pula...actually sewaktu minum susu anmum tu pun dia ada masalah buang air besar...doc syorkan utk cuba susu formula comfort mcm frisolac, enfalac etc

2 Balas

Cuba sis try search susu tu kt web. Kebanyakkan susu ade bagi sample.. Harap membantu..

Kdg2 dkt farmasi yg besar ada jual susu ni... Ank saya pon minum susu ni...