Beli keperluan baby

Salam... saya nak tanya . Saya bru 23w .. dah boleh ke beli barang2 bby .. tapi beli ape dulu yg patut untuk tambah skit2 ... smentara ade duit ni kn.. bkn ape nnti tkot2 trguna .. maaf la sy tkde pgalaman .. blh shre tak ibu2 ape yg beli dulu n blh simpan 😊😊 trima ksih ❤ @infoibuhamil.official

15 Balas

sy pun baru 22w. sy dah beli sedikit baju,mitten booties tu kebanyakan unisex warna putih..topi,bedung,barut. kelambu bantal dah beli.. anak first hehe. ada juga beli kain lampin beg baby beg mommy,changing mat 😁😁

Sy beli sked2 dari strt kndungan mcm awk rasa ny . dsbb kn skrg pkp sy xd la keluar beli . smue beli kat shoppe je . murah pun murah . comey je tecit2 baju dia , baby first🥰 29w

saya baru nk msuk 23weeks. saya dah start beli sikit2 mana rasa yg pnting dulu. sbb fikir pkp lepas tu nak puasa dah. lps raya brsalin. takut lambt2 nnti tak larat nak uruskan.

beli barang2 kecik je dulu. contoh mcm changing mat, rak tempat letak botol susu baby, berus botol susu, beg diapers, baju unisex dua helai ke,

Suami isteri yg senang yg berduit atau pon ada lah duit sikit2 boleh jugak beli..sye due nk dekat dah satu barang pon tak dpat nk beli..😭

4y ago

sy beli kat shoppee pelan2 strt 7 bulan alhamdulillah beli sikit2 last2 semua dh ckup Sy pun bkn prg berkemampuan mniaga tepi jln ja 🤗 insyaallah ad rezeki kitaa

sy bli skit2 . mcm bju newborn x yh bli byk . pmpers barut . bedung . lg pon sy bli kt shope laki pon x bli . umm sy hadap sorang

Boleh je beli sikit-sikit. Tak terasa sangat nak membayar tu kalau beli semua sekaligus nanti😆

Boleh je puan. Boleh mula dengan baju2. Beli on9 lg mudah. Beli sikit2 x terasa. #TAPSupermoms

bole je beli sikit .. saya pun dh 23w ..tp sy blm beli apa lg .. baju k.ipa dh ad bg ..

boleh ja puan...bli brg ckit2 xde terasa sgt duit tu...nk jimat bli kt shopee