Curiousity kills the cat

Salam . Saya nak tanya , kandungan saya dah masuk 6 minggu . Boleh ke kalau nak scan dekat hospital kerajaan ? Tujuan nak scan sahaja sebab saya belum pernah scan lagi . Kalau dekat swasta mahal pulak , saya kekurangan duit . Kalau dekat kk nak cakap apa ye ?

2 Balas

Kalau dkt gov die ade certain certain week baru dieorg scan. Bkn suka suka boleh buat.

6minggu kecik lgi.scan pn xnmpk ape..tunggula 12 weeks keatas