Bayi menangis

Salam saya nak tanya anak saya malam² selalu menangis tapi mata terpejam. Kenapa ya? Anak saya umur 6 bulan 21 hari. Bila dia nangis tu sampai buntu nak pujuk.

3 Balas

baby kita sebaya.. cara saya.. check pampers n tukar.. bg susu.. urut perut.. mungkin baby sakit perut.. kalau bf.. tgh baby menyusu tu urut2 kan kepala dia.. tapak kaki n tgn.. kadang2 baby mengigau.. kalau puan muslim.. baca lah surah2 sambil dodoi kan baby sleep.. in shaa Allah.. baby akan ok. ada masa nya baby nak dekat dgn kita.. nak kita peluk.. harap baby puan ok

Anak sy pun kadang2 mcm tu jugak.. Baby ni kadang2 x selesa perut, pampers dah penuh, nak susu or kadang2 nak kita peluk2 dia.

try set ni mommy utk baby tido lena n tenang sepanjang hari 🥰