Menangis meniarap

Bby sy umur hampir 6 bulan. Dah pndai meniarap. Tapi x mahir guling belakang semula. Kenapa ye bila dia meniarap dia menangis. Bila kita dah tolong pusing badan belakang, dia sendiri meniarap balik. Lepas tu nangis lagi. Sy confuse. 🤣

3 Balas

bby sy pun gini 😆 dia tgh seronok dapat niarap smpai letih, kita terlentang kan dia ehh dia niarap balik pehtu marah pulak.. mintak angkat latu dah bosan gitu agaknya😌

12mo ago

bby sy da boleh berguling malam tadi. habis 360 darjah dia putar satu katil. nasib x jatuh je. mungkin yg dia nangis tu sebab tengah gigih nak belajar pusing badan 😅

Baby saya pun sama mcm awak. Sebijik hahahaha. Pastu skrg dia dah pandai berguling terlentang sendiri. Mmg perangai depa mcmtu kot 🤣

12mo ago

tulatu. susah bila lack of communication ni. hahahah. kte x faham dia. dia x faham kita

cuba ltk bantal bwh dada dia tu bgi selesa nk niarap.