l

salam , saya last period 18/8/ tpi sampai sekarg masih lagi x period, simptom pgrnt tu mcm ada, tp lewat seminggu prid sy cek upt smar sngat. agak2 boleh cek upt Bila utk dpt hsil dble line. ?

4 Balas

Kalau period regular, sepatutnya mcm dh dua bulan skrg. Upt dah clear. Tp klau jenis period tak tetap maybe baru 5w. Nak taw beli clear blue

5y ago

Tq sis. Tp sy priod xsma, kadang2 28hri 32hri. Bukan tratur Sgt lah. Tp stiap Bulan period xmiss.

Cek je pulak bila2 pn..klau mmg mengandung, akn terang nnt

Lagi 3 4hari check balik UPT

5y ago

Ok sis tq, klau kira sbln lebih xpriod tp upt samar2 sngt knpe ye? Horman ke?

test upt