BERKENAAN CEK UPT

Sy last period bln 5.5.21..klau ikutkan next period 3.6.21..sy cek upt sblm tarikh next period dpt double line tp kabur..btul2 positif ke ni#pleasehelp #seriusnanya #jangandibully

BERKENAAN CEK UPT
23 Balas

Tahniah..saya last period 3/4/2021..ptt period semual 4/4/2021..tp x period..2 3 hr sblm period buat upt..kabur mcm ni..makin hr makin pekat..now 8w..doakan saya semua..Ank ke 4..

Tahniah. Sy pun mcm tu saja je test lg 4hari before tarikh period and naik double line terang sikit dari ni. Skrg dah 5 bulan alhamdulillah ☺️

memang macam tu, sebab masih baru. seminggu lagi terang n jelas lah. saya pun macam tu dulu. pregnant ni sis.

Thniah sis .. doakan sy ada rzeki mcm sis biar pn scond line tu samar2 . Tp mmg positif tu

tahniahhh.. saya pun mcm tu haritu, cek samar2. lepas 3 hari cek lg, makin terang

tahniah..jga diri..xpasti repeat test guna upt lain...kdg mcm upt eco ke,xbetul..

tahniah.. sy pun camtu jugak, test 2hri sebelum due period dh naik line samar2

Sis cek lagi seminggu. Nanti pekat la tu. Saya pun macam tu

alhamdulillah tahniah sis.. nnti blh cek lgi smgu kmudian

contoh kalw test mcm mmg mengandung