Upt line samar

Slm ibu2.. hri ni sptutnya sy period, td pagi cek upt naik line smar mcm ni dlm msa 5mnit. Sy takde simptom apa2 cuma skt pinggang je itu pun mgkin byk sngat buat keje.. upt strip mcm ni bli kat shoppee blh prcya ke?

Upt line samar
9 Balas

sya pun guna upt ni..msa dpt kptusn samar2 tu tdk smpai 1 minit. Hari tu sya ada beli brg kat shopee, seller beri free gift upt jnis ni dua..dah pkai bln lps kptusn -ve , bulan ni cek skli lg sb ada sporting2 ..period lg 8 hari kptusn upt samar2. semingu lg kita try upt jnis lain pulak yaa

sy pernah guna upt ni. exp date 2024. result lebih terang dr sis. 2 hari lepas tu elok ja period dtg. kadang2 scam juga upt ni 😅 elok sis beli upt jenama dip n tell utk lebih accurate. insya Allah moga ada rezeki. aamiin.

saya punya pun macamni awak samar samar jeeee . pastu setiap hari saya test makin pekat . masatu pun belum delay period lagi , lagi 6 hari tk silap . alhamdulillah sekarang dah 34w+ . ada tu inshaallah , jaga diri okieee

klu nak kuat lg percayaan sis..sis buat upt seminggu LG dan sis try beli upt dkt farmasi plak ye.. mudah²an ALLAH Hadirkan Malaikat kecil dlm rahim sis sihat sempurna Aamiinn 🤲🤲

Repeat test upt pakai brand dip & tell ye. Moga dikurniakan rezeki zuriat bulan ni 🤲🏻

upt ne lh sy pkai bila dpt tau preggy 😁 sy mmg sdia 50pcs d rmh, tak sgka pula lekat

saya pun guna upt shopee ni sama MCM ni.... alhamdulillah skrg dah 10 minggu

1y ago

samar2 MCM ni jugak result dia

Cuba upt lg seminggu

cuba lg nnt