Susu

Salam. Hi.. Saya dh 21weeks tapi saya x mnum pun susu. Sbb xlalu. Sblm pregnant suka ja susu.. Sejak2 ni ja.. Boleh x? Ada tak mom yg xmnum susu jugak masa preggy?

2 Balas

Sy pn tak mnum sis. Yg penting ambik vitamin secara konsisten

5y ago

Apa2 jenis vit sis. Sy pn beli vit d luar. Sbb kk yg sy pg cek up monthly xda supply vit. Kekurangan stok katayaaaa. Dr awal preggy smpai beranak sy beli sndri. Ada nurse tu suggest beli obimin. Sy beli tp lps makan sy rsa mual2 rsa nak pitam. So sy tkr ke vit yg lain. Hb pn cantik & konsisten.