anak 3 tahun tak nak dah mnum susu formula

Baru lpas stop susu badan...anak xsuka susu formula.....asyik mnum air buah ja n air tea ja n makan dy ok ja cma susu mnum sehari skali ja waktu mlam nk tido tu pun mnum sbotol pun xhabis hum....risaunya... Ada x ibu2 yg alami mcm saya alami ni?

1 Balas

cuba bagi susu dutch lady dalam kotak kecik tu... yang ada gambar kartun frozen spiderman tu... anak saya lepas stop susu badn saya bagi susu tu jaa... sekarang minum farm fresh...