Cek guna upt berbeza

Salam.. Saya dah delay period 3hari dan saya xde simptom pregnant pon. Semalam saya cek upt naik 2line x sampai 2minit dah terang line T. Pastu hari nie saya cek lagi sekali guna upt berbeza line T kurang terang macam yg semalam. Nak pegi klinik awal lagi. Nak tanya saya betul positif hamil ke. Kalau betul hari nie dah 4minggu 6hari

Cek guna upt berbeza
3 Balas

mebi upt yg line samar tu brand dia jenis kesan level hcg yg dh tinggi je tu yg jadi samar..kalau dua hari berturut awak test naik double line biasanya betul pregnant...melainkan harini test positif , esoknya negatif..tu tak pregnant.nanti lg 3 hari test balik..mesti lg terang sebab level hcg dh tinggi.jaga diri ya..start mkn folic acid n jgn stress2☺️

Puan cuba test minggu depan pulak cemana. Jangan stress. Jaga diri ye 👌☺️

tunggu seminggu lagi